Gymnastik i Rodskov forsamlingshus.

VELKOMMEN til motion, træning og gymnastik. Nedenfor kan du læse om de forskellige hold, som vi tilbyder. 
I efteråret 2020 tilbyder vi: Aerobic/styrke, MK gymnastik, yoga og børnehold 2-4 år. Samt Fodbold for voksne - se under fodbold.
Vi glæder os til at se dig.

Du er naturligvis velkommen til en gratis prøvetime, mød blot op!

Der trænes ikke i skolernes ferier.

N.B. Har du en god ide til en aktivitet, eller kunne du tænke dig at være træner, eller hjælpetræner på et hold hører vi gerne fra dig.
Har du spg., kan du kontakte Dorte på tlf: 23256154

Qi Gong -NYT NYT

5 tirsdage kl. 16.30-17.30 med start 1. juni i Rodskov Forsamlingshus. Coronapas/ test er nødvendigt
Qi gong stammer oprindeligt fra Kina og er en rigtig fin måde til at styrke stabilitet og balance, forbedre åndedræt og jordforbindelse, vedligeholde/ øge kroppens bevægelighed samt opbygge nærvær og indre glæde. Træningen styrker nærvær og koncentration, så du kommer til stede lige her og nu og mærker, hvordan de langsomme meditative bevægelser skaber ro, bedre flow og dermed større velvære i din krop.
Underviser: Lalla Wandahl fra NaturSund (https://www.facebook.com/NaturSund.dk) er uddannet indenfor kinesisk medicin og certificeret Qi gong-instruktør fra AkupunkturAkademiet. Ved spg. Kontakt Lalla på, tlf: 20 98 64 97.
Tilmeld dig Qi Gong her:

Aerobic og styrke.
1 og/eller 2 gange/ uge, 

Periode: 22/2-21 til 24/6-21

Mandage:19.30-20.30 og Torsdage: 19.00-20.30 i Rodskov Forsamlingshus. 
P.t. foregår undervisningen virtuelt. Vi starter udendørs/indendørs, når det er muligt ifht. til vejret/corona. 

Instruktør: Lotte De Linde, tlf: 20332003

Her får du sved på panden og høj puls. En god blanding af Aerobic/ step og styrke med træning af både mave baller lår og arme! Vi forbrænder hver gang ml. 5-800 kcal !
Medbring håndklæde, vand og gode sko

Pt er deltagerne ca 25-60 år, så her er plads til alle!

Unge under 18 år kan træne gratis med ifølge med betalende forældre

Kontingent:  450 kr/periode - for træning 2 gange om ugen og 300 kr/ periode for træning 1 gang per uge. (Speciel corona pris for denne periode)
 Tilmeld

"TUMLEHOLD" for børn, 2-4 år. (midlertidigt stoppet pga corona)

Smid dit skjold og bliv Tumletrold!

Mangler du og dit barn en hyggelig aktivitet at gå til sammen? Så læs med her:
Holdstart: Torsdag d.  3. september kl. 16.00-17.00, 2020. Holdet kører til og med 26. november 2020 

Vi har oprettet et tumlehold i Rodskov forsamlingshus, som vi kalder ‘Tumletroldene’ for børn i alderen 2-4 år. Her vil vi lege, danse, gå balance, lave gymnastik og sanglege og hygge os i hinandens selskab. Legen er i højsædet, og det vigtigste er at vi skal have det sjovt.

For at være med kræver det, at du har lyst til at deltage i aktiviteterne sammen med dit barn. 
Der er plads til 15 børn på holdet, og hvert barn medregnes 1 forælder, således hvert barn har 1 forælder med pr. gang. 

  • OBS! Torsdag den 10. sep og torsdag den 15. oktober er der ikke fremmøde pga. hhv. koncert og efterårsferie. 

Prisen for deltagelse er 300 kr for 10 gange.

Deltagelse som ‘Tumletrold’ giver mulighed for at:

  • Lege
  • Synge
  • Styrke dit barns motorik
  • Udforske sanser og følelser
  • Deltage i socialt fællesskab med alderssvarende børn
  • Have det sjovt!

Lidt om trænerne:
Jannie: 
Jeg hedder Jannie, er 39 år og uddannet sygeplejerske. Jeg har Anker på 3 år, og jeg er motiveret af at skabe et rum for voksne og børn hvor fantasi, bevægelse og sansning er i fokus. Jeg har de sidste 7 år arbejdet med børn på sygehuset, og jeg er god til at være fjollet, fantasifuld og legende.
Frederik:
Jeg hedder Frederik Dalbach, bor i Rodskov med min kæreste Pernille og to piger på 7 måneder og 3 år. Jeg elsker idræt og bevægelse, og glæder mig til at få skabt noget mere liv i forsamlingshuset. Til dagligt bruger jeg også min tid på idræt, da jeg underviser i idræt på gymnasiet.

Laura:
Jeg hedder Laura, er 28 år gammel og læser til lærer på mit sidste år i Århus. Jeg bor i Rodskov med min mand og vores søn Karl Ingvar på 2 år. Jeg elsker at lege og er motiveret for at være instruktør på ‘Tumletroldene’, fordi jeg savner socialt fællesskab og aktiviteter i lokalmiljøet. Derudover er jeg meget glad for at være sammen med børn og finder stor glæde i børns lyst til at lege og udfordre kroppen og dens kunnen. Jeg har arbejdet i udflytterbørnehave, specialbørnehave og bybørnehave og har i den forbindelse mange års erfaring med aldersgruppen, men er ikke uddannet pædagog eller instruktør indenfor krop og bevægelse. 

Tilmeld

M/K gymnastik - Sæson 20/21 

Mandag 18.30-19.30 i Rodskov Forsamlingshus

Starter: Mandag d.7. september 2020

Instruktør: Bodil Lange

Her er holdet hvor alle kan være med! Kroppen skal livet igennem holdes i gang og være smidig. Så kom og vær med til god gymnastik - din krop vil elske dig for det!

En gang om måneden drikker vi kaffe sammen efter træning.

Kontingent incl foreningskontingent 930,-kr. 

Tilmeld

AFLYSNING af Yoga/Stræk.

AFLYSNING:
Yoga holdet i Rodskov Forsamlingshus, med start 17/9-20 må beklageligvis aflyses i denne omgang. Har du allerede tilmeldt dig og betalt, sørger vi for at du får pengene retur. 

Yoga - formiddagshold

Start: Torsdag d. 17. september kl. 11.00-12.15
Ialt 10 mødegange (Ingen undervisning torsdag i uge 42).
Du er velkommen til en gratis prøvetime.

Underviser: Susana Nielsen, Mobil 21756939

Vi arbejder med enkle øvelser tilpasset holdets niveau. Med yoga og strækøvelser opnår du smidighed, og din krops stressniveau mindskes.  Du lærer også nemme åndedrætsøvelser, og vi afslutter hver gang med en afspænding. Målet er, at du for hver gang oplever mere energi, større smidighed og klarhed i sindet.

For begyndere og let øvede. Medbring et håndklæde til at folde til en lille fast forhøjning. Vi har yogamåtter du kan låne.

Pris:  450 kr for medlemmer der kun dyrker Yoga. Er du samtidig aktiv på andet hold i RGF er prisen kun 400 kr. Tilmeld (Aktiv kun Yoga) 450 kr.

Tilmeld (er aktiv på et andet hold) 400 kr.

(AFLYST, pga. længerevarende sygdom hos underviser)

YOGA i Rodskov.


Start:
Tirsdag d. 18. maj 21. kl. 16.30-18.00 eller
Torsdag d. 20 maj 21. kl. 17-18.30.

Hvis du vil deltage både tirsdag og torsdag, skal du tilmelde dig begge hold.

Pris 300 kr for 5 gange (1 træningsgang i  5 uger).

Træningen kan muligvis foregå udendørs afhængig af corona restriktioner.

Først til mølle. Maks. 15. deltagere per hold.
Når holdet er fuldtegnet kan du ikke tilmelde dig mere.


Tilmelding Tirsdage

Tilmelding Torsdage

Du er velkommen til at få en prøvetime, men tilmelding er nødvendig inden du møder op. (Det betyder i praksis at du skal tilmelde dig og betale - er det ikke noget for dig - henvender du dig og får pengene tilbage)

Underviser: Anne Sofie Andersen (der fornylig er flyttet til Rodskov)

Beskrivelse: 

Undervisningen tager udgangspunkt i den klassiske Asthanga-yoga og i Forrest yoga. I timen sætter vi en intention, som vi arbejder særligt med igennem øvelserne. Det kan være åndedrættet eller skuldrene, for eksempel. Vi arbejder hver gang dybt med core-muskulaturen, det vil sige mave, ryg, skuldre og hofter. Ofte vil ét af disse områder være i fokus i timen. Vi afslutter med en dyb guidet afspænding, Savasana. Yoga er en indadvendt disciplin, hvor du lytter indad i kroppen og mærker kroppen indefra. Åndedrættet bliver brugt intenst til at skabe fokus og koncentration. Øvelserne kan varieres og gradueres, så det er muligt at deltage på forskellige niveauer. Gennem din praksis forbinder du dig til din krop og dit sind. Mange oplever at deres koncentration og generelle velvære øges.